Find Stien | Foredrag: Stress og angst blandt unge
Find Stien | Foredrag: Stress og angst blandt unge
15540
post-template-default,single,single-post,postid-15540,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Foredrag: Stress og angst blandt unge

Alt for mange unge i Rudersdal mistrives og oplever stress/angst i hverdagen. Men hvad handler stress og angst blandt unge om? Hvordan kan vi forebygge, reducere eller helt fjerne symptomerne? Vi ved at en indgående viden vil skabe et positivt fundament for en effektiv indsats og helbredelse.

Foredraget vil indledningsvis formidle den seneste forskningsbaseret viden inden for stress og angst. Hvilken sammenhæng er der mellem stress og angst? Hvordan opstår lidelsen, og hvad er symptomerne?

Men vi vil anvende mest tid på at beskrive hvilken indsats man som ung og forældre bør iværksætte for at den unge kan reducere eller helt blive rask og fri for angsten. Her støtter vi os både op af de seneste positive forskningsmæssige resultater samt vores store erfaring fra hverdagen i arbejdet med unge.

Derfor vil der også deltage en række unge. De kan på tætteste hold fortælle om deres sygdomsforløb, men ikke mindst give inspiration gennem beskrivelse af deres vej ud af mistrivsel.

Foredraget den 19. marts på Café Rosenhuset er det første i en række i Hovedstadsområdet. Derfor vil det foregå som en ”Lounge-Talk”, hvor deltagerne kan bidrage med at tilrette det endelige foredrag sammen med de unge fra Find Stien. Foredraget er gratis.

Foredraget i PowerPoint