Find Stien | Virksomheder
Find Stien | Virksomheder
15296
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15296,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Samarbejde med virksomheder

Vi har et tæt samarbejde med virksomheder, der tager samfundsansvar ved at ansætte unge, mens de gennemfører et forløb hos Find Stien. Virksomhederne gør en stor forskel for de unge, som har svært ved at komme i gang med en uddannelse. Det skaber mening, giver struktur i hverdagen og en idé om, hvad en uddannelse kan bruges til.

I arbejdet med virksomheden går vi grundigt til værks for at finde præcis det match, der gavner både virksomhed og den unge.  Dialogen og den grundige proces er med til at sikre, at den unge bliver en ressource for virksomheden, og et praktikophold kan på den måde give rigtig god mening for begge parter.

 

Forløbet bruges også til at afklare, om det er fagområde, den unge skal tage en uddannelse inden for.  Men det vigtigste er, at et praktikforløb giver den unge noget at stå op til om morgen, struktur på dagligdagen og mulighed for at opbygge sociale relationer. Det har uvurderlig betydning for den unges selvværd og selvtillid, og mange virksomheder oplever, at de får en meget loyal medarbejder.

 

Er du interesseret i at høre mere om Find Stien og vores forløb med virksomhedspraktik er du velkommen til at kontakte Christian Evers på telefon. 60 14  41 75 eller på mail info@findstien.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at tilføje Jer på listen over samfundsansvarlige virksomheder.