Find Stien | Foredrag
Find Stien | Foredrag
15881
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15881,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

FOREDRAG

Vi elsker at komme ud blandt forældre og unge. At formidle den seneste viden, og opsamlede erfaring. I dialog med publikum kommer vi godt omkring emner og bekymringer der kan optage Jer. Vi giver inspiration og peger på løsninger. Til vores foredrag er der altid unge med fra Find Stien, som gerne fortæller om hvordan de fandt retning og mening.

lonely-814631_1920

Afholdt Tirsdag den 19. marts kl. 19 på Café Rosenhuset i Vedbæk.

Alt for mange unge i Rudersdal mistrives og oplever stress/angst i hverdagen. Men hvad handler stress og angst blandt unge om? Hvordan kan vi forebygge, reducere eller helt fjerne symptomerne? Vi ved at en indgående indsigt vil skabe et positivt fundament for en effektiv indsats og helbredelse. Foredraget vil formidle den seneste forskningsbaseret viden omkring stress/angst. Foredraget i PowerPoint

woman-3860289_1920

Tirsdag den 26. marts kl. 19 på Café Rosenhuset i Vedbæk.

Teenageren burde bære et skilt med teksten ”Under Construction”. Ikke som en undskyldning for at de er i en rutsjebane af følelser og kaos, men som en forklaring på hvad der sker i hjernen i overgangen fra ung til voksen. Foredraget går i dybden med den seneste hjerneforskning på området og giver anvisninger til hvordan forældre kan fremme de bedste rammer for læring og emotionel vækst hos dem?

lonely-814631_1920

Tirsdag den 2. april kl. 19 på Café Rosenhuset i Vedbæk.

Alt for mange unge i Rudersdal mistrives og oplever stress/angst i hverdagen. Men hvad handler stress og angst blandt unge om? Hvordan kan vi forebygge, reducere eller helt fjerne symptomerne? Vi ved at en indgående indsigt vil skabe et positivt fundament for en effektiv indsats og helbredelse. Foredraget vil formidle den seneste forskningsbaseret viden omkring stress/angst.